Co to są Ciasteczka
ciasteczka (ang.cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na  twardym dysku). Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających  logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających.

Do czego używamy plików „cookies”?
Pliki cookies, używane przez naszą stronę służą nam do statystyk, analizowania ruchu na stronie, dzięki czemu wiemy jakie działy interesują naszych użytkowników najbardziej. Pozwalają nam również na personalizację użytkownik, oraz optymalizację korzystania z naszej strony.

Jakich plików „cookies” używamy?
Używamy plików wspierające informacje o aktualnej ilości użytkowników online, oraz z perspektywy osi czasu. Pliki wykorzystywane przez program analytic zarządzane przez google.
Używamy również plików sesyjnych, które są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej), przykładem może być formularz kontaktowy / rezerwacji.

Czy pliki „cookies” zawierają dane osobowe
Pliki używane przez nas nie zawierają danych osobowych, poza wpisanym dobrowolnie przez Państwa i przesłane do naszej firmy, które są wykorzystywane wyłącznie przez nas w celu kontaktu, przekazania informacji. Takie pliki są wykorzystywane wyłącznie do wykonywania określonych funkcji, wykonanej samodzielnie przez użytkownika i nie są przekazywane lub udostępniane osobom trzecim.

Usuwanie plików „cookies”
Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” w swoich urządzeniach / oprogramowaniu końcowym.
Ustawienia te mogą zostać zmienione samodzielnie, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

RODO

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że od 25 maja 2018r. w życie wchodzi Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz w sprawie swobodnego przepływu tych danych oraz uchylenia dyrektywy 95/56/WE (RODO).

W związku z tymi zmianami oraz z uwagi na fakt, iż na mocy współpracy handlowej Firma przetwarza Państwa dane osobowe informujemy, że:

Administratorem Państwa danych jest firma:
MotoRajder Mateusz Najder
Mogą się Państwo skontaktować z nami:
Pisemnie na adres: Włosań ul. Świątnicka 136, 32-031 Mogilany
Mailowo: biuro@motorajder.pl / biuro@kupujtanio.eu
Telefonicznie: +48 665-630-080
Państwa dane przetwarzane będą wyłącznie celem realizacji umów sprzedaży Państwu produktów firmy MotoRajder Mateusz Najder. Podstawą prawną przetwarzania tychże danych  jest konieczność ich posiadania w celu realizacji umów kupna/sprzedaży oraz w celach takich jak wystawienie FV lub paragonu,subskrybowania wiadomości (np wysyłanie informacji o ofertach Sprzedającego oraz materiałów promocyjnych.

Odbiorcą Państwa danych osobowych będą jedynie podmioty uprawnione do otrzymania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty biorące udział w realizacji umów.
Dane osobowe będą przechowywane w naszej fimie tylko przez czas niezbędny do realizacji zawartych umów oraz ewentualnych roszczeń
Pragniemy ponadto podkreślić, że posiadają Państwo pełny dostęp do zgromadzonych w naszych bazach swoich danych oraz  zagwarantowaną możliwość ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania lub usunięcia.
Zgoda na przetwarzanie danych może zostać w dowolnym momencie cofnięta bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (o ile przetwarzanie odbywało się wcześniej na podstawie zgody).
W przypadku podejrzeń naruszenia przepisów ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych w sprawie przetwarzania Państwa danych osobowych mają Państwo prawo wniesienia skargi do GIODO.
Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, jednakże w przypadku ich niepodania zawarcie umowy sprzedaży będzie niemożliwe

Pragniemy ponadto serdecznie podziękować Państwu za korzystanie z naszej oferty.

Z wyrazami szacunku
Mateusz Najder

Śledź nas na Facebooku

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć